Acasa Forums Proiecte Propunere- Idei de proiecte pentru dezvoltarea turismului in Vrancea

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #995
  Diana Bratosin
  Keymaster

  1. **Promovarea vinurilor locale**: Organizarea de tururi ale podgoriilor și degustări de vinuri pentru a atrage iubitorii de vinuri din întreaga țară și din străinătate.

  2. **Ecoturismul în Munții Vrancei**: Dezvoltarea traseelor de drumeție, mountain biking și observarea păsărilor pentru a atrage iubitorii de natură și aventură.

  3. **Turism cultural și istoric**: Restaurarea și promovarea monumentelor istorice, a bisericilor vechi și a siturilor arheologice pentru a atrage turiștii interesați de patrimoniul cultural.

  4. **Turismul balnear**: Amenajarea și promovarea stațiunii balneare în zonele cu izvoare termale pentru a atrage turiștii în căutare de relaxare și vindecare.

  5. **Turism gastronomic**: Promovarea bucătăriei tradiționale vrâncene și a produselor locale prin organizarea de festivaluri gastronomice și tururi culinare.

  6. **Turismul rural**: Dezvoltarea agroturismului prin implicarea comunităților locale în oferirea de cazare și activități tradiționale pentru turiști.

  7. **Evenimente culturale și artistice**: Organizarea de festivaluri de folclor, concerte, expoziții de artă și alte evenimente culturale pentru a atrage turiști și a promova cultura locală.

  8. **Turismul de aventură pe râul Putna**: Organizarea de activități precum

  #996
  Bercaru Ionut
  Participant

  Consider că aceste propuneri de proiecte trebuie să fie concrete, de exemplu:
  1. Amenajarea și promovarea traseului turistic Cascada Munteoru.
  2. Promovarea traseului turistic cultural Alexandru Vlahuță: Casa Memorială Vlahuță – Dragosloveni, Mănăstirea Recea -Cândești, Biserica Adormirea Maicii Domnului Bordești (monument de artă brâncovenească) – Mănăstirea Poiana Mărului Jitia/Bisoca.
  sau
  Tabără cu campare pentru elevi pentru ecologizarea și marcarea traseului turistic Cascada Munteoru

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
small_c_popup.png

Learn how we helped 100 top brands gain success.

Let's have a chat